Новини

Процесори AMD Ryzen™ з підтримкою технологій PRO

17.06.2021

Продуктивність робочої станції для бізнесу всюди

Керівники, які беруть сьогодні ІТ-рішення, стикаються з високим попитом на комп’ютери, що відповідають вимогам гнучких робочих середовищ. Тепер характерний робочий процес включає відеоконференції з одночасним виведенням на екран презентації, пошуком в Інтернеті даних і звітів і аналізом числових даних в електронних таблицях. Мобільні процесори AMD Ryzen ™ PRO 5000 серії є кращими в світі мобільними процессорами з найбільшою кількістю ядер для забезпечення максимальної продуктивності для професійних програм та інструментів для спільної роботи, необхідних для ефективного ведення бізнесу.

Багаторівневі функції безпеки реалізовані в кожному процесорі Ryzen™

  • Дані стали найціннішим ресурсом в світі, при цьому частота атак і пов’язаний з ними збиток для бізнесу зростають у всьому світі. У кожному процесорі AMD Ryzen™ реалізовані багаторівневі сучасні функції безпеки, які допомагають захистити дані від найвитонченіших з відомих атак.
  • Архітектура процесорів AMD Ryzen™ спочатку розроблялася з особливою увагою до функцій безпеки
  • Технологія AMD Shadow Stack забезпечує апаратний захист від атак на потоки управління – вперше реалізована в мобільних процесорах AMD Ryzen™ PRO 5000 серії
  • Інтегрований співпроцесор AMD Secure Processor допомагає захищати конфіденційні дані
  • Функція AMD Memory Guard забезпечує шифрування системної пам’яті в режимі реального часу, сприяючи захисту від фізичних атак в разі втрати або крадіжки ноутбука
  • Галузеві партнери підтримують реалізацію комплексу функцій безпеки, що діють на рівні мікросхем, ОС і платформ
  • Компанія AMD спільно з Microsoft розробила підтримку пропонованих Microsoft комп’ютерів із захищеним ядром, завдяки чому забезпечується захист від вразливостей вбудованого ПО, надійний захист операційної системи і виключається несанкціонований доступ до пристроїв і даними.

 

Робіть більше без підключення до електромережі

Мобільні процесори AMD Ryzen ™ PRO 5000 серії створені для чудового енергозбереження. Фактично, завдяки процесору AMD Ryzen ™ 7 PRO 5850U час роботи ноутбука HP Elitebook 835 G8 від батареї досягає 20 годин.

Керованість AMD PRO

Ваш бізнес. Ваш вибір. Всі процесори AMD Ryzen™ PRO підтримують набір розширених функцій керованості, що спрощують розгортання, створення образів і управління, які є сумісними з цією існуючою інфраструктурою. Крім того, процесори AMD Ryzen™ PRO підтримують Microsoft Endpoint Manager, забезпечуючи створення гнучкого та інтегрованого хмарного рішення для управління.

Готовність AMD PRO до бізнес-застосування

Процесори AMD PRO забезпечать якість, надійність, довговічність, тривалий період стабільної роботи і спокою.

  • 18 місяців планової стабільності ПО
  • 24 місяці планової експлуатаційної готовності
  • Процес контролю якості корпоративного рівня
  • Однаковість функцій у всіх моделей